Uw Titel hier

Plaats - 28-09-2018 I.V.B met deziekte van onze trainer is er tot nader bericht geen jeugdtraining op maandag.

de jeugd is welkom donderdagavond van af 19.30 uur.

Tarieven

Vergeleken met de meeste andere sporten is tafeltennis bij TTV Hasselt zeker niet duur.

De kosten bedragen:

• Jeugdlid: €30,- per kwartaal per automatische overschrijving.
    Het jeugdlidmaatschap is tot en met 18 jaar.
  • Basis leden: € 39.- per kwartaal per automatische overschrijving.
  • Competitie gerechtige leden: € 51,- per kwartaal bij automatische overschrijving
  • inschrijfgeld eenmalig € 5,00

Als lid van de vereniging en wordt je ingeschreven bij de NTTB. Dat is belangrijk omdat je dan tijdens de trainingen en wedstrijden verzekerd bent tegen ongevallen

Trainings- en wedstrijdlocatie

Trainingen en wedstrijden vinden plaats in de

Streukeler Veste  telnr.038-4772699
Prinsenstraat 22
8061 ZC Hasselt

Tijden

• Maandag van 18:00 - 19:00 uur traint de jeugd
  • Donderdagavond vanaf 19:30 uur is het eerst trainen en daarna vrij spel tot ongeveer 22:30 uur

Het ontstaan van TTV Hasselt

VANEG

Onze tafeltennisvereniging bestaat sinds 1 maart 1976 en is opgericht door de werknemers van VANEG, een betonfabriek op het industrieterrein van Hasselt. De personeelsvereniging van die fabriek besloot voor het personeel een tafeltennisvereniging op te richten en ziedaar, de tafeltennisvereniging werd "geboren".

Van Egteren Beton

Na verloop van tijd konden ook anderen lid worden van de vereniging en kreeg de vereniging een breder belang. Men werd toen sponsor van de tafeltennisvereniging. VANEG bestaat inmiddels niet meer, dat werd Van Egteren Beton.

Nevanco

Daarna werd Nevanco onze sponsor.Lange tijd droeg de tafeltennisvereniging de naam TTV Nevanco. Hier kwam een einde aan toen wij uit moesten zien naar een andere sponsor. Dat werd omstreeks 2000 de Overijsselse Aandrijftechniek. OAT is 5 jaar lang hoofdsponsor en naamgever geweest.

Groentewinkel Robaard

Sinds 2005 is deze eer aan Groentespeciaalzaak Robaard uit Hasselt. Bekijk hier de website van Groentespeciaalzaak Robaard.tot en met 2016.

Beugeling Bouwinspect

is daarna onze hoofdsponsor geworden en zijn we aan de naamsverandering gaan werken wat in september bij de K.V.K. is bijgeschreven.